Ismerj meg
minket!

Szöllősi Katinka

lézer terapeuta

7 éves szakmai tapasztalatom a tartós szőrtelenítés területén felkeltette bennem a magasabb szintű professzionalizmus igényét. Ez indokolta a részvételemet a 2018 nyarán az Institute of Medical Aesthetics Dubai - NCLC Laser Training Institute közös szervezésű lézer terapeuta képzésén, a lézeres esztétikai oktatás egyik legmagasabb színvonalát képviselő intézményben.
Ennek köszönhetően sokkal nagyobb szakmai magabiztossággal tudom a páciensek elvárásait teljesíteni, illetve a megfelelő tájékoztatást nyújtani számukra.
Csapatomba egészségügyi végzettségű szakembereket választottam, akiket rendszeres szakmai tréningekkel tartok naprakészen, hogy semmiféle kérdés ne érje őket váratlanul.

Az utóbbi pár évben kizárólag a villanófényes szőrtelenítésre specializálódtam, a sok pozitív visszajelzésnek köszönhetően, illetve saját bőrömön is tapasztalva a lézeres szőrtelenítési eljárás előnyeit.
​Akinek problémát jelent a mindennapi szőrtelenítés, az tisztában van azzal, hogy micsoda különbséget jelent életminőségben e problémának a megoldása SHR szőrtelenítéssel.
Nagyon fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy végleges szőrtelenítés még nem létezik, egyelőre csak tartós szőrtelenítési eljárásokról beszélhetünk, habár gyakori a félretájékoztatás.
​A tartós szőrtelenítési módszerek közül én az SHR technológia mellett döntöttem, ugyanis jelenleg ez a módszer az egyik legkíméletesebb megoldás, mégis hosszútávú, látványos eredményeket mutat.*

Szeretném, ha a Revitalaser neve hamarosan egyet jelentene a tartós szőrtelenítés fogalmával és minél több páciens problémája oldódhatna meg teljesen fájdalommentesen.*

Munkáim

*A Revitalaser által nyújtott szolgáltatás nem jelenti, hogy mindenkor és mindenkinél ugyanazt az eredményt garantálja. Az eljárás esetenként más eredményt érhet el. Bővebb tájékoztatást a kezelés eredményét befolyásoló tényezőkről emailben, illetve a konzultáció során kaphat!

©   All Rights Reserved  - Adatvédelmi és Cookie tájékoztató - Oldaltérkép - WebMa